МоваЯзык

/ Онкологія

Названий продукт, який запобігає розвитку раку

Вживання в їжу м'якоті і кісточок гранатів знижує ймовірність розвитку раку, а також пригнічує запалення в кишечнику.

До такого висновку прийшла група біологів з Індії і США, йдеться в статті, опублікованій в журналі Nature Communications.

"Наші колеги раніше вважали, що речовини, присутні в м'якоті і кісточках гранатів, просто пригнічують запалення. Ми з'ясували, що на цьому їх користь не обмежується", - заявив учений Раджбір Сінгх з університету Луїсвілля (США).

Він зазначив, що вже давно відомо, що бактерії поглинають частину флавонолів, рослинних сигнальних молекул і антиоксидантів, і перетворюють їх в низку інших речовин.

Названий продукт, який запобігає розвитку раку

Onlineread

Досліди показали, що екстракт граната, "переварений" бактеріями, впливав на склад слизу, що покриває стінки кишечника.

Рчовина захищала організм від проникнення токсинів та інших чужорідних молекул з їжі, а також значно знижувала ймовірність розвитку раку, додається в матеріалі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше вчені перерахували симптоми, які можуть свідчити про рак.

Не пропусти блискавку! Підписуйся на нас в Telegram

0
Коментарі
1
0
Смішно
20
Цікаво
0
Сумно
1
Треш

Блоги медицини

Новини медицини

Новини медицини