Нобелівський лауреат розповів, як приготувати напій проти раку
Лікар і лауреат Нобелівської премії Отто Варбург вважає, що принаймні 96% всіх відомих видів раку "зародилися" в кислому середовищі.
Як повідомляє Health Magazine, саме тому він рекомендує пити спеціальний напій, який позбавить організм від кислотного перевантаження, тим більше, якщо вона присутня там протягом тривалого часу.
Підвищена кислотність в організмі призводить до різним станів здоров'я, серед яких камені в нирках, деградація м'язів, зниження щільності кісткової тканини і навіть артрит, діабет і рак.
Точно так же, за словами професора, рак не може прогресувати в організмі з лужною системою при рівні рН, що перевищує або дорівнює 7,36.
Таким чином, він пов'язує кислотність із хронічними захворюваннями, такими як діабет, серцево-судинні захворювання, остеопороз і інші.
Він вважає, що рішенням може стати лужна вода. Перш за все це потужний антиоксидант, який очищає організм від токсинів. Також він може зміцнити імунну систему та усунути кислоти.
Ці кислоти зазвичай викликають негативні ефекти в організмі, такі як втома, проблеми з травленням, збільшення ваги і інші.
Щоб запобігти цим і багатьом іншим станам, він наводить рецепт приготування лужної води:
Складові:
- Один лимон
- Середній огірок
- Чверть цільного кореня імбиру
- Половина чашки свіжого листя м'яти
Приготування:
Вимийте і наріжте кожен інгредієнт, очистіть імбир. Помістіть їх у невеликий глечик із водою і дайте йому настоятися всю ніч.
На наступний ранок потрібно прцедіть напій і випити склянку натщесерце. Повторювати щодня.
Як раніше повідомляв "МедОбоз", вчені з британського Інституту Бабрахама з'ясували, що дієта, що складається з продуктів із високим вмістом харчових волокон, може значно знизити шанси захворювання на колоректальний рак.