П'є кожен: названі напої, що провокують рак

57,0 т.
П'є кожен: названі напої, що провокують рак

Вживання гарячого чаю, а також міцної кави може призвести до розвитку раку.

До такого висновку прийшли терапевти, передає Daily Mail. Напої можуть спровокувати розвиток раку стравоходу. Він виникає в результаті системного запалення слизової.

У слизовій через термічний опік порушується клітинна цілісність, що провокує появу пухлини. У той же час, за словами вчених, холодні напої також небезпечні своєю травмуючою дією на слизову стравоходу.

Читайте: Названі продукти, здатні врятувати від раку

Відео дня

Що стосується міцності чаю, його не варто заварювати більше п'яти хвилин. Температуру можна перевіряти губами - обпікає їх напій чи ні.

Міцна кава, в свою чергу, може підвищувати ризик виникнення раку простати.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше вчені назвали найнебезпечніший час роботи, який може спровокувати рак.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки