П'є кожен: названі напої, що провокують рак

66,7 т.
П'є кожен: названі напої, що провокують рак

Вживання гарячого чаю, а також міцної кави може призвести до розвитку раку.

До такого висновку прийшли терапевти, передає Daily Mail. Напої можуть спровокувати розвиток раку стравоходу. Він виникає в результаті системного запалення слизової.

У слизовій через термічний опік порушується клітинна цілісність, що провокує появу пухлини. У той же час, за словами вчених, холодні напої також небезпечні своєю травмуючою дією на слизову стравоходу.

Що стосується міцності чаю, його не варто заварювати більше п'яти хвилин. Температуру можна перевіряти губами - обпікає їх напій чи ні.

Відео дня

Міцна кава, в свою чергу, може підвищувати ризик виникнення раку простати.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше вчені назвали найнебезпечніший час роботи, який може спровокувати рак.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті призначені для загального інформаційного використання і не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти "MedOboz", гарантують, що весь контент який ми розміщуємо, публікується і відповідає найвищим медичним стандартам.Наша мета в максимально якісному інформуванні пацієнтів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань для їх своєчасного звернення на очну консультацію до лікаря.

Популярні лікарі

Ліки