Продукти для схуднення: складено топ найнебезпечніших
Вживання корисних продуктів, але у великих кількостях, не допоможе скинути вагу. Більше того, одноманітність у вітамінах і мінералах може привести до порушень в роботі органів.
Одним із овочів, які не можна їсти багато і часто, є морква, написала в Instagram дієтолог Олена Кален. У моркві міститься багато клітковини і каротиноїдів, які можуть посилити пожовтіння шкіри.
"Може виникати нудота, блювота, головний біль і загальна слабкість (при вживанні більше 100-150 г моркви на добу", – уточнила Кален.
Читайте: Їж і худни: експерти назвали найефективнішу дієту
Також не варто багато вживати цитрусові, адже вони дуже аллергічні. Це ж стосується персиків, полуниці і малини.
"Ще одна реакція кишечника на надлишок продукту - здуття і газоутворення. Таку реакцію можуть викликати продукти, що містять клітковину: капуста, бобові, редис, груші, виноград, гриби, молочні продукти", – перерахувала дієтолог.
Як писав OBOZREVATEL, схуднути до літа можна за допомогою трьох дієт, які не завдають шкоди здоров'ю. Всі вони допомагають скинути велику кількість зайвої ваги.
Одна з них – низьковуглеводна, включає білки й овочі. Можна їсти м'ясо, сир, овочі, зелень.