З'ясувалися продукти, що підвищують ризик передчасної смерті

16,0 т.
З'ясувалися продукти, що підвищують ризик передчасної смерті

Продукти з високим ступенем обробки пов'язані з підвищеним ризиком смерті.

До такого висновку прийшла наукова група з Франції. У результаті досліджень з'ясувалося, що збільшення споживання ультраоброблених продуктів всього на 10% підвищує ризик передчасної смерті відразу на 14%, повідомляє "РИА Новости".

До такої їжі відносяться кондитерські та хлібобулочні вироби, морозиво, різні снеки, напівфабрикати і відновлені м'ясні продукти. Всі вони складаються із декількох інгредієнтів і проходять безліч стадій промислової обробки.

Відео дня

Читайте: Їмо щодня: названі смертельно небезпечні продукти

З'ясувалися продукти, що підвищують ризик передчасної смерті

Такі продукти містять багато цукру, солі, жирів і масел, а також ароматизатори, барвники, підсолоджувачі і емульгатори.

Як повідомляв OBOZREVATEL, виявилося, що надмірне вживання цукру збільшує ризик виникнення раку, а високофруктозний кукурудзяний сироп призводить до зростання метастазів.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки