Доктор Комаровський про дитяче харчування: покупне чи домашнє, що обрати

20,4 т.
Доктор Комаровський про дитяче харчування: покупне чи домашнє, що обрати

Відомий український педіатр Євген Комаровський дає батькам корисні поради не тільки щодо хвороб і їх лікування, і з харчування дітей.

Цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram доктор написав про те, який вид прикорму варто вибрати батькам - приготоване самостійно вдома або якісне покупне харчування.

Комаровський зазначає, що зараз весь цивілізований світ усіма способами намагається домогтися у суспільства розуміння того, що мама не зобов'язана стояти весь час на кухні, і готувати. Вона має повне право на вільний час, який зможе приділити собі, чоловікові та дитині. З цієї точки зору, звичайно ж, готове харчування виграє.

Відео дня

"Дитину, звичайно ж, можна годувати і якісним баночним харчуванням і приготувавши їжу самостійно в домашніх умовах. Це однозначно можна робити і так, і так, і дитині все одно, якщо використовуються якісні продукти. Але, інтереси сім'ї - це однозначно баночка, тобто тато зацікавлений в тому, щоб заробити на баночку, і тоді мама приділить цей час татові", - пише педіатр.

Як раніше повідомляв "Обозреватель",  доктор Комаровський назвав головне правило лікування нежитю.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки