Важко бути мамою: найповніша модель світу розповіла про складнощі материнства

11,2 т.
Важко бути мамою: найповніша модель світу розповіла про складнощі материнства

Відома американська модель plus-size Тесс Холлідей, яка нещодавно стала матір'ю вдруге, пережила нервовий зрив і поділилася з підписниками своїми емоціями.

Своє звернення до шанувальників вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Я проплакала майже дві години, зараз я пишу це і продовжую плакати. Я на межі. Я навіть перевищила свої можливості, якщо чесно. Для моєї впевненості народження дитини стало серйозним випробуванням, і цього ранку я зрозуміла чому", - пише Тесс.

Модель зізнається, що їй дуже важко щодня приводити себе в порядок, щоб відповідати вимогам суспільства завжди добре виглядати.

Відео дня

"У Боуї ріжуться зубки, він дуже погано спить, і йому абсолютно все одно, що у мене попереду робочий день, і я повинна відповідати стандартам. Тиску "добре виглядати" занадто багато сьогодні. Коли у тебе гормональний сплеск і мішки під очима через недосип - підняти себе з ліжка сил немає зовсім. Як ви це робите? Як ви відчуваєте себе красивими і впевненими?" - запитує відома модель у підписників.

Вона зазначає, що усвідомлено вибрала собі таку професію і розуміє, що їй важливо завжди виглядати на висоті, але дивується, чому саме краса є основною мотивацією людини.

"Для мене, як для мами, яка працює в цій індустрії, критично важливо, де межа, де баланс, де співчуття? Хіба в багатьох професіях усвідомлюють, що ти виливаєш свої 10 відсотків негативу, тому що діти не дають поспати, а ти всього лише хочеш сховатися і поплакати? Не у багатьох. Сподіваюся, що в один прекрасний день це зміниться, і суспільство перестане дивитися на нас як на поганих матерів, а просто зрозуміє, що ми намагаємося щосили тримати в собі все погане", - заявила Тесс.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", мама показала, як займається з дітьми йогою.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки