Про батька ні слова: школярку, яка народила в 12 років, виписали з пологового будинку

71,1 т.
Про батька ні слова: школярку, яка народила в 12 років, виписали з пологового будинку

Тетяну Лучишин, 12-річну дівчинку з Борислава, яка 17 вересня народила у Львові здорову дитину, виписали з пологового відділення.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Молода мама розповіла, що дитина народилася вагою 2,5 кг за допомогою кесаревого розтину. Дівчинка здорова, без відхилень у розвитку. Назвуть її Діаною і дадуть прізвище матері.

Читайте: Думали, що пухлина в животі: лікарі розповіли про стан 12-річної породіллі зі Львівщини

Юну породіллю зустрічала вся сім'я - мама, брати і сестри. Тетяна є другою з шести дітей у сім'ї. Молода мама, яка вчиться в шостому класі, не відвідуватиме школу, а продовжить навчання на дому.

Відео дня

Батько дитини в пологовий будинок не приїхав. Про нього Таня не хоче говорити.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше стало відомо, скільки коштують пологи в Україні.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки