Медики заявили, що препарат для лікування суглобів "зупинив" старіння

60,6 т.
Медики заявили, що препарат для лікування суглобів 'зупинив' старіння

Медики з Університету Шеффілда заявили, що препарат для лікування суглобів "зупиняє" старіння.

Дивовижний засіб зараз використовують для лікування остеопорозу, - повідомляє GoGetNews.info.

Читайте: Топ-5 законів харчування для молодості і здоров'я організму

У центрі уваги опинився золедронат. Він збільшував тривалість життя мезенхімальних стовбурових клітин, зменшуючи пошкодження ДНК. А пошкодження ДНК - один із основних механізмів, що впливає на старіння. Стовбурові клітини втрачають здатність підтримувати і відновлювати тканини. Препарат підтримує стовбурові клітини в кістковій тканині, дозволяючи їм працювати належним чином.

Відео дня

Читайте: Вчені заявили, що дзеркала крадуть енергію і молодість людей

Як показали експерименти, золедронат уповільнював настання старості у пацієнтів з остеопорозом. Приблизно у 50% людей старше 75 років одночасно три і більше хвороби. До них належать серцево-судинні, інфекційні захворювання, м'язова слабкість і остеопороз. Вчені сподіваються, що препарат допоможе вилікувати, запобігти або "відкласти" прихід хвороб. Можливо, він навіть дозволить поліпшити результат для хворих на рак.

Читайте: 15 звичок у харчуванні, які допоможуть зберегти молодість

Як повідомляв "Обозреватель", опубліковані поради лікарів із різних країн, як продовжити молодість.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки