Вчені назвали продукт, який рятує від раку і діабету
Вчені з Іспанії визначили, що помірне вживання молока і молочних продуктів із низьким вмістом жиру знижує ризик розвитку онкологічних захворювань.
Дослідники провели метааналіз 14 досліджень, в яких перевірили профілактичні властивості молока, передає Medical Xpress.
Робота вчених показала, що вживання молочної продукції низької жирності, зокрема йогуртів, знижує ризик розвитку метаболічного синдрому, а також діабету другого типу.
Читайте: Дієтолог пояснила, кому не можна пити молоко
Крім того, вживання молочної продукції пов'язане зі зниженою вірогідністю розвитку колоректального раку і раку сечового міхура.
При цьому наголошується, що молоко не знижує ризику перелому хребців.
Як повідомляв OBOZREVATEL, ананас, батат, м'ясо, молочні продукти, шоколадні торти і шоколадне молоко виявилися смертельно небезпечними для людини.