Вчені назвали продукт, який рятує від раку і діабету

22,7 т.
Вчені назвали продукт, який рятує від раку і діабету

Вчені з Іспанії визначили, що помірне вживання молока і молочних продуктів із низьким вмістом жиру знижує ризик розвитку онкологічних захворювань.

Дослідники провели метааналіз 14 досліджень, в яких перевірили профілактичні властивості молока, передає Medical Xpress.

Робота вчених показала, що вживання молочної продукції низької жирності, зокрема йогуртів, знижує ризик розвитку метаболічного синдрому, а також діабету другого типу.

Читайте: Дієтолог пояснила, кому не можна пити молоко

Крім того, вживання молочної продукції пов'язане зі зниженою вірогідністю розвитку колоректального раку і раку сечового міхура.

Відео дня

При цьому наголошується, що молоко не знижує ризику перелому хребців.

Як повідомляв OBOZREVATEL, ананас, батат, м'ясо, молочні продукти, шоколадні торти і шоколадне молоко виявилися смертельно небезпечними для людини.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки