Вагітність Анни Сєдокової: розкрита головна інтрига

15,9 т.
Вагітність Анни Сєдокової: розкрита головна інтрига

Відома співачка Анна Седокова, яка нещодавно здивувала шанувальників заявою про третю вагітність, зізналася, що у неї народиться син.

Про це вона розповіла виданню "СтарХіт".

"Я щаслива, що у моїх дочок з'явиться братик", - повідомила співачка.

Також Анна зізналася, що народжувати сина вона планує в Лос-Анджелесі. Саме там співачка зараз проживає з дітьми - старша Аліна вчиться в школі і відвідує гурток акторської майстерності, а молодша Моніка - дитячий садок, де старанно вивчає англійську мову.

Фото: Instagram Анни Сєдокової

Відео дня

Про те, хто є батьком її третьої дитини, співачка поки не повідомляє. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона звернулася до підписників з проханням не обговорювати її особисте життя. "Як можна заходячи до мене ж на сторінку, в коментарях у мене ж писати гидоту. Або так просто обговорювати - хто батько дитини... Невже не ясно, що вони зараз не свою картоплю з капустою в городі обговорюють, а життя людини. Що я жива, і зараз особливо вразлива, що я така ж людина, з емоціями і почуттями, що читаю все це, засмучуюсь, переживаю. Що я, як і кожен на цій планеті, маю право на особисте життя" , - емоційно написала Анна.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вагітна Бейонсе вразила відвертим вбранням на "Греммі-2017"

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки