"Під час пологів потрібно їсти": вчені здивували новим дослідженням

8,9 т.
'Під час пологів потрібно їсти': вчені здивували новим дослідженням

Дослідники з Університету Томаса Джефферсона у Філадельфії стверджують, що хороша доза вуглеводів може прискорити пологи і відновлення молодої мами після народження малюка.

Про це повідомляє Daily mail.

На сьогоднішній день породіллям під час пологів дозволено тільки вживати воду невеликими ковтками. Однак нове дослідження показує, що вуглеводи допомагають м'язам працювати краще і дають породіллі заряд енергії, що дозволяє прискорити процес не тільки пологів, але і відновлення після них, і менше перебувати в пологовому будинку.

Читайте: Два і більше дитини в сім'ї збільшують ризик інфаркту у батьків

Відео дня

Вченими було проаналізовано 10 досліджень, учасницями яких були 3982 жінок під час перейм. Ті учасниці, яким було дозволено їсти і пити більше, ніж зазвичай, в середньому народжували на 16 хвилин швидше.

Більш того, дослідження показало, що стурбованість лікарів в тому, що їжа під час пологів може викликати задуху або блювоту, не підтверджується.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вчені з'ясували, яка робота знижує ймовірність зачаття.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки